Kijk Alice in Wonderland online


Kun je de Avontuur, Familie & Fantasie film Alice in Wonderland, geregisseerd door Tim Burton & met Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Johnny Depp & Mia Wasikowska streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Alice in Wonderland

Dit vervolg op het originele verhaal begint op een groot feest, waar Alice (Mia Wasikowska), nu een 19-jarig meisje, op het punt staat om uitgehuwelijkt te worden in het bijzijn van honderden saaie, hoge pieten. Hier heeft Alice totaal geen zin in en ze besluit te ontsnappen, waarna ze tot haar schrik en verbazing al snel in contact komt met een pratend, wit konijn. Het konijn geeft aan dat ze hem moet volgen en hij vertelt ook over hun eerdere ontmoeting. Het konijn is er namelijk van overtuigd dat Alice het meisje is dat eerder in het magische 'Wonderland' is geweest en daar samen met hem en de vele andere wezens de spannendste en mooiste avonturen beleefde. Alice weet daar echter helemaal niks meer van. Alle wezens in 'Wonderland' wachten met smart op Alice, want die hebben haar hulp nodig. Maar kan Alice wel helpen? En hoe moet ze weer terugkeren naar huis?

TAGLINE: "Je hebt een zeer belangrijke afspraak."

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Rakuten Google iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Tim Burton
Cast Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Johnny Depp & Mia Wasikowska
Genre Avontuur, Familie & Fantasie
Releasedatum 2010-03-03
Onderwerpen 3d, Alice In Wonderland, Fantasie, Fantasiewereld, Fictie Regicide, Fictieve Plaats, Gebaseerd Op Boek Of Roman, Koningin, Live Action Remake, Mariticide Fictie & Motion Capture
Plaats Castles & England
Tijd 1870s
Filmlocatie Los Angeles
Schrijver Lewis Carroll (books) & Linda Woolverton (screenplay)
Kosten $200,000,000
Opbrengst $1,025,491,110
Lengte 108 min
Filmpagina Alice in Wonderland Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Alice in Wonderland beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films