Kijk An Extremely Goofy Movie online


Kun je de Animatie, Familie & Komedie film An Extremely Goofy Movie, geregisseerd door Douglas McCarthy & met Bill Farmer, Jason Marsden, Pauly Shore & Rob Paulsen streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: An Extremely Goofy Movie

De film speelt zich enkele jaren na de vorige film af. Max is inmiddels klaar met de middelbare school, en zal spoedig met zijn eerste jaar op het college beginnen. Hij verheugt zich op het feit dat hij naar de campus zal verhuizen, en niet langer continu met zijn vader zit opgescheept. Eenmaal op de campus wordt hij al snel opgemerkt door enkele leden van het "Gamma Mu Mu"-sportteam, die hem uitnodigen om hun team te versterken voor de X Games dat jaar. Max slaat het aanbod echter af omdat zijn vrienden niet ook lid mogen worden. Hierdoor ontketent hij een rivaliteit met de leider van het team, Bradley Uppercrust III.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Douglas McCarthy
Cast Bill Farmer, Jason Marsden, Pauly Shore & Rob Paulsen
Genre Animatie, Familie & Komedie
Releasedatum 2000-02-29
Onderwerpen Broederschappen Meisjesstudentenclubs, Geanimeerde Honden, Ouder Kind Relatie, Skateboarden, Sport, Tijdens Creditsstinger, Universiteit & Vader Zoon Conflict
Plaats United States & Universities Colleges
Schrijver Hillary Carlip (additional screenplay material) & Scott Spencer Gorden (screenplay)
Lengte 79 min
Filmpagina An Extremely Goofy Movie Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met An Extremely Goofy Movie beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films