Kijk Behind Enemy Lines online


Kun je de Actie, Drama & Thriller film Behind Enemy Lines, geregisseerd door John Moore & met Charles Malik Whitfield, Gabriel Macht, Gene Hackman & Owen Wilson streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Behind Enemy Lines

De oorlog in Bosnië-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft met een vliegdekschip in de regio aanwezig. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten. Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht te patrouilleren boven de veilige zone. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van de vreemde troepenbewegingen op de grond. De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze gebruiken op tijd hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor: Stackhouse valt namelijk in de handen van de vijandelijke troepen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Rakuten Google iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur John Moore
Cast Charles Malik Whitfield, Gabriel Macht, Gene Hackman & Owen Wilson
Genre Actie, Drama & Thriller
Releasedatum 2001-11-30
Onderwerpen Bosnië En Herzegovina, Bosnische Oorlog Van 1992-1995, Gevechtspiloot, Helikopter, Joegoslavische Oorlogsfictie, Marine Corps Van Verenigde Staten, Marine Van Verenigde Staten, Ontsnapping, Oorlogsmisdaden, Redding & Sluipschutter
Tijd 1995
Filmlocatie Down Aviators & Slovakia
Schrijver David Veloz (screenplay), Jim Thomas (story), John Thomas (story) & Zak Penn (screenplay)
Kosten $40,000,000
Opbrengst $91,753,202
Lengte 106 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Behind Enemy Lines beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films