Kijk Central Intelligence online


Kun je de Actie, Komedie & Mysterie film Central Intelligence, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber & met Aaron Paul, Amy Ryan, Dwayne Johnson & Kevin Hart streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Central Intelligence

CIA-agent (Johnson) werd als kind gepest en gaat nu naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. De onvoorspelbare CIA-agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Rakuten Google Microsoft iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Rawson Marshall Thurber
Cast Aaron Paul, Amy Ryan, Dwayne Johnson & Kevin Hart
Genre Actie, Komedie & Mysterie
Releasedatum 2016-06-15
Onderwerpen Accountant, Centrale Inlichtingendienst, Cia, Kantoor, Pesten, Reünie Van De Middelbare School, School, Spion & Spionage
Tijd 1996 & 2016
Schrijver David Stassen (screenplay), David Stassen (story), Ike Barinholtz (screenplay), Ike Barinholtz (story) & Rawson Marshall Thurber (screenplay)
Kosten $50,000,000
Opbrengst $216,972,543
Lengte 107 min
Filmpagina Central Intelligence Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Central Intelligence beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films