5   +   8   =  

Kijk D.E.B.S. online


Kun je de Actie film D.E.B.S., geregisseerd door Angela Robinson & met Devon Aoki, Jordana Brewster, Meagan Good & Sara Foster streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: D.E.B.S.

Amy, Dominique, Max and Janet zijn zeer jonge maar vooral zeer sexy D.E.B.S oftewel 'special agents', die 'undercover' werken voor de regering. Regelmatig wordt een beroep gedaan op de meiden om de wereld te verlossen van menige snoodaard. In schooluniformen, trekt het dappere viertal ten strijde. Tijdens één van hun missies gaat het echter mis; Amy wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond. Terwijl de andere D.E.B.S. denken dat Amy in gevaar is en zich op een reddingsplan beramen, wordt Amy volslagen verliefd op haar voormalige vijand Lucy. Zal Amy de D.E.B.S vaarwel zeggen om met Lucy de horizon tegemoet te gaan? Of zal ze de liefde van haar leven aan zich voor bij laten gaan vanwege haar roeping om de wereld van slechteriken te ontdoen?

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Microsoft iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Angela Robinson
Cast Devon Aoki, Jordana Brewster, Meagan Good & Sara Foster
Genre Actie
Releasedatum 2004-01-21
Onderwerpen Coming-out, Gebaseerd Op Korte Film, Geheime Operatie, In De Kast, Lgbt, Metroseksueel, Studentenverenigingen Van Broederschappen, Subversie & Vrouwelijke Hoofdrolspeler
Schrijver Angela Robinson
Kosten $3,500,000
Lengte 91 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met D.E.B.S. beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films