Kijk Dirty Dancing online


Kun je de Drama, Muziek & Romantiek film Dirty Dancing, geregisseerd door Emile Ardolino & met Cynthia Rhodes, Jennifer Grey, Jerry Orbach & Patrick Swayze streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Dirty Dancing

De zeventien jarige Frances 'Baby' Houseman zit in de levensfase waarin je een paar belangrijke levenslessen krijgt. 'Baby' is gek op dansen. Eenmaal op vakantie in de Catskill mountains met haar oudere zuster en haar ouders, toont ze weinig interesse in de kamp activiteiten. Ze ontdekt op een avond als ze het hoofdkwartier van de kampleiding binnenloopt waar een dance party in volle gang is, dat dit wel een erg leuke vorm van vermaak is. Al mijmelend over de erotische dansbewegingen en de opzwepende rythms kan 'Baby' bijna niet meer wachten om een deel te kunnen nemen aan het vollgende feest. Deze drang wordt nog eens extra versterkt als ze een oogje laat vallen op de sexy hartendief Johnny Castle de dansleraar van het vakantie verblijf. Johnny Castle die haar vervolgens inwijdt in de geheimen van 'dirty dancing'. Ze blijkt er zo goed in te zijn, dat ze bij optredens een meisje kan vervangen dat aan het herstellen is van een abortus.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Emile Ardolino
Cast Cynthia Rhodes, Jennifer Grey, Jerry Orbach & Patrick Swayze
Genre Drama, Muziek & Romantiek
Releasedatum 1987-08-21
Onderwerpen Abortus, Broer Of Zus Relatie, Dansen, Dansmeester, Dansvoorstelling, Diefstal, Geslacht, Gezinnen, Hotel, Mambo & Vakantie
Plaats New York (state)
Tijd 1963
Filmlocatie North Carolina & Virginia
Schrijver Eleanor Bergstein
Kosten $6,000,000
Opbrengst $213,893,795
Lengte 100 min
Filmpagina Dirty Dancing Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Dirty Dancing beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films