Kijk Kingdom of Heaven online


Kun je de Actie, Avontuur & Drama film Kingdom of Heaven, geregisseerd door Ridley Scott & met Eva Green, Jeremy Irons, Marton Csokas & Orlando Bloom streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Kingdom of Heaven

Balian, een jonge Franse smid, rouwt om het verlies van zijn vrouw en zijn jonge zoon. Hij krijgt bezoek van Godfrey of Ibelin - een baron van de koning van Jeruzalem, die zeer vastberaden is om vrede in het Beloofde Land te behouden. Hij is op zoek naar de rouwende Balian, zijn buitenechtelijke zoon. Balian laat zijn verdriet voor wat het is en vergezelt Godfrey op zijn heilige missie. Wanneer zijn vader voortijdig overlijdt, erft Balian grond en een eigen titel in Jeruzalem, een stad waarin Christenen, Moslims en Joden vreedzaam samengeleefd hebben gedurende de korte wapenstilstand tussen de 2e en 3e Kruistocht. In Jeruzalem wordt Balian verliefd op de mysterieuze zus van de koning, prinses Sibylla en zal Balian uitgroeien tot een van de meest eervolle en heldhaftigste ridders, die zijn volk moet beschermen tegen overweldigende krachten.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Google Microsoft iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Ridley Scott
Cast Eva Green, Jeremy Irons, Marton Csokas & Orlando Bloom
Genre Actie, Avontuur & Drama
Releasedatum 2005-05-03
Onderwerpen 12e Eeuw, Episch, Kruistocht, Orde Van De Tempeliers, Religie, Religieus, Ridder, Ridder Tempeliers & Zwaardvechter
Plaats France, Jerusalem, Palestine (region) & Sicily
Tijd 12th Century
Filmlocatie Morocco
Schrijver William Monahan
Cinematograaf John Mathieson (cinematographer)
Muziek Harry Gregson Williams
Kosten $130,000,000
Opbrengst $211,643,158
Lengte 144 min
Filmpagina Kingdom of Heaven Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Kingdom of Heaven beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films