Kijk Michael Clayton online


Kun je de Drama & Thriller film Michael Clayton, geregisseerd door Tony Gilroy & met George Clooney, Sydney Pollack, Tilda Swinton & Tom Wilkinson streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Michael Clayton

Michael Clayton is een gehaaide advocaat die werkzaam is bij één van de grootste kantoren van New York. Zijn firma houdt zich bezig met de verdediging van megaconcern U/North, dat in de clinch ligt met kleine boeren die een schadeclaim tegen het bedrijf hebben ingediend. Zo goed als Clayton is in zijn werk, zo'n puinhoop is het in zijn privé-leven. Hij is gescheiden, heeft een ingewikkelde relatie met zijn zoontje, is een verwoed pokeraar en heeft problemen met zijn verslaafde broer. Wanneer zijn vriend en collega Arthur, de architect van de verdediging van U/North, paranoïde verdrag gaat vertonen en het proces van U/North begint te saboteren, heeft Clayton er nóg een probleem bij en wordt hij geconfronteerd met zijn geweten en moraal.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Microsoft


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Tony Gilroy
Cast George Clooney, Sydney Pollack, Tilda Swinton & Tom Wilkinson
Genre Drama & Thriller
Releasedatum 2007-09-28
Onderwerpen Bedrijfsethiek, Bipolaire Stoornis, Bipolaire Stoornis Fictie, Kamers Van Een Advocaat, Moord, New York, Rechtszaak, Restaurant, Schandaal & Zogenaamde Zelfmoord
Plaats New York (state) & Wisconsin
Filmlocatie New York (state)
Schrijver Tony Gilroy
Cinematograaf Robert Elswit
Muziek James Newton Howard
Kosten $25,000,000
Opbrengst $92,991,835
Lengte 119 min
Filmpagina Michael Clayton Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Michael Clayton beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films