Kijk Out of the Furnace online


Kun je de Drama, Misdaad & Thriller film Out of the Furnace, geregisseerd door Scott Cooper & met Christian Bale, Sam Shepard, Woody Harrelson & Zoe Saldana streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Out of the Furnace

Russell en zijn jongere broer Rodney wonen in Braddock, een dorpje gelegen in de economisch verpauperde Rust Belt in het noorden van Amerika. Russell is de noeste werker van de twee, die net als zijn pa tevreden is met zijn leven als fabrieksarbeider. Rodney daarentegen, als militair geplaagd door oorlogstrauma's, probeert rond te komen van gokgeld en prijzengeld dat hij wint met illegale boksgevechten. Hij werkt zich in de schulden en komt uit noodzaak in contact met een groep rednecks uit het berggebied dat boven Braddock ligt. Zij hebben hun eigen wetten en regels. Aan Russell om zijn broertje uit de oven te houden.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Videoland Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Scott Cooper
Cast Christian Bale, Sam Shepard, Woody Harrelson & Zoe Saldana
Genre Drama, Misdaad & Thriller
Releasedatum 2013-12-06
Onderwerpen Armoede, Blote Boks Boksen, Broer, Broer Of Zus Relatie, Drugsdealer, Drugsgebruik, Gevangenis, Posttraumatische Stressstoornis & Wraak
Plaats New Jersey & Pennsylvania
Filmlocatie Pennsylvania & West Virginia
Schrijver Brad Ingelsby & Scott Cooper
Kosten $22,000,000
Opbrengst $15,400,000
Lengte 116 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Out of the Furnace beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films