Kijk School of Rock online


Kun je de Komedie & Muziek film School of Rock, geregisseerd door Richard Linklater & met Jack Black, Joan Cusack, Mike White & Sarah Silverman streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: School of Rock

Herrieschopper en gitarist Dewey Finn droomt ervan de rockwedstrijd Battle of the Bands winnen. Zijn collega's gooien hem echter uit de groep. Dewey zit nu depressief te wezen in zijn huis, waarvan de huur ook al maanden niet meer betaald is. Wanneer er voor zijn huisgenoot Ned een telefoontje komt met een aanbod om in te vallen als leraar, doet Dewey zich voor als Ned en begint met lesgeven op de prestigieuze Horace Green lagere school. Het strenge schoolhoofd Mullins volgt Dewey met argusogen. De gitarist heeft dan wel geen kaas gegeten van lesgeven, hij brengt zijn leerlingen wel de liefde bij voor de rock 'n roll.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix Google Microsoft iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Richard Linklater
Cast Jack Black, Joan Cusack, Mike White & Sarah Silverman
Genre Komedie & Muziek
Releasedatum 2003-10-03
Onderwerpen Leraar, Middelbare School, Muziekcompetitie, Muziekmuzikanten, Muzikant, Opvoeders, Rock, Rock 'n' Roll, Rockmuziek & Vervangende Leraar
Plaats New York (state) & Schools
Filmlocatie New Jersey & New York (state)
Schrijver Mike White
Kosten $35,000,000
Opbrengst $131,282,949
Lengte 109 min
Filmpagina School of Rock Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met School of Rock beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films