Kijk The Astronaut’s Wife online


Kun je de Drama, Sciencefiction & Thriller film The Astronaut’s Wife, geregisseerd door Rand Ravich & met Charlize Theron, Clea DuVall, Joe Morton & Johnny Depp streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Astronaut’s Wife

Jillian Armacostis getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid: tijdens een routine-missie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden, raakt steeds meer in de war en probeert uit te vinden wat er aan de hand is.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Rand Ravich
Cast Charlize Theron, Clea DuVall, Joe Morton & Johnny Depp
Genre Drama, Sciencefiction & Thriller
Releasedatum 1999-08-26
Onderwerpen Astronaut, Astronauten, Buitenaards Leven, Echtpaar, Missie, Ruimte, Ruimtevaart, Zelfmoord Fictie & Zwangerschap
Plaats New York City
Filmlocatie New York City
Schrijver Rand Ravich
Cinematograaf Allen Daviau
Muziek George S. Clinton
Kosten $75,000,000
Opbrengst $19,598,588
Lengte 109 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Astronaut’s Wife beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films