Kijk The Jungle Book online


Kun je de Avontuur, Drama & Familie film The Jungle Book, geregisseerd door Jon Favreau & met Ben Kingsley, Bill Murray, Idris Elba & Neel Sethi streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Jungle Book

The Jungle Book gaat over Mowgli, een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan, de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera, en de zorgeloze beer Baloo komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa, probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie, probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Rakuten Google Microsoft iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Jon Favreau
Cast Ben Kingsley, Bill Murray, Idris Elba & Neel Sethi
Genre Avontuur, Drama & Familie
Releasedatum 2016-04-07
Onderwerpen Beren, Dieren, Gebaseerd Op Boek Of Roman, Olifant, Panter, Remake, Slang, Tijger, Tijgers, Verwilderd Kind, Weeskinderen & Wolf
Plaats India
Tijd 1893
Filmlocatie Los Angeles
Schrijver Justin Marks (screenplay by) & Rudyard Kipling (based on the books by)
Kosten $175,000,000
Opbrengst $966,550,600
Lengte 106 min
Filmpagina The Jungle Book Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Jungle Book beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films