Kijk The Little Prince online


Kun je de Animatie, Avontuur & Fantasie film The Little Prince, geregisseerd door Mark Osborne & met Jeff Bridges, Mackenzie Foy, Marion Cotillard & Rachel McAdams streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: The Little Prince

Het leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Mark Osborne
Cast Jeff Bridges, Mackenzie Foy, Marion Cotillard & Rachel McAdams
Genre Animatie, Avontuur & Fantasie
Releasedatum 2015-07-29
Onderwerpen Avontuur, Dystopie, Filosofie, Kinderen, Kleine Jongen, Opgroeien, Ouder Kind Relatie, Royalty, Utopie & Vliegtuig
Schrijver Antoine de Saint-Exupéry (based on "Le Petit Prince" by), Bob Persichetti (original screenplay by) & Irena Brignull (original screenplay by)
Kosten $64,000,000
Opbrengst $97,571,250
Lengte 108 min
Filmpagina The Little Prince Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met The Little Prince beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films