Kijk Up online


Kun je de Animatie, Familie & Komedie film Up, geregisseerd door Bob Peterson(co-director) & Pete Docter & met Bob Peterson, Christopher Plummer, Ed Asner & Jordan Nagai streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Up

Carl Fredricksen is een gepensioneerde ballonnenverkoper, maar ook een schavuit en dromer, die klaar is om zijn laatste kans op avontuur hoog in de wolken te grijpen. Carl maakt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet, is dat Russell, een 8-jarige padvinder die nooit verder is geweest dan zijn achtertuin, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is, namelijk op Carl’s veranda! Terwijl ze samen vastzitten in de woeste jungle, realiseert Carl zich dat de grootste avonturen in het leven soms anders uitpakken dan je zelf gedacht had.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Rakuten Google Microsoft iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Bob Peterson(co-director) & Pete Docter
Cast Bob Peterson, Christopher Plummer, Ed Asner & Jordan Nagai
Genre Animatie, Familie & Komedie
Releasedatum 2009-05-28
Onderwerpen Animatie, Ballon, Geanimeerde Dood, Geanimeerde Honden, Leeftijdsverschil, Midden- En Zuid-Amerika, Ouderdom, Scouting Populaire Cultuur, Tijdens Creditsstinger, Verkennen & Weduwschap
Plaats South America
Schrijver Bob Peterson (screenplay by), Bob Peterson (story by), Pete Docter (screenplay by), Pete Docter (story by) & Tom McCarthy (story by)
Kosten $175,000,000
Opbrengst $735,099,082
Lengte 96 min
Filmpagina Up Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Up beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films