Kijk Zootopia online


Kun je de Animatie, Avontuur & Familie film Zootopia, geregisseerd door Byron Howard, Jared Bush(co-director) & Rich Moore & met Ginnifer Goodwin, Idris Elba, Jason Bateman & Shakira streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Zootopia

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Rakuten Google iTunes


De releasedatum is nog onbekend

Productie informatie

Regisseur Byron Howard, Jared Bush(co-director) & Rich Moore
Cast Ginnifer Goodwin, Idris Elba, Jason Bateman & Shakira
Genre Animatie, Avontuur & Familie
Releasedatum 2016-02-11
Onderwerpen Allegorie, Angst, Bevolkte Plaatsen, Ijsbeer, Leeuw, Nijlpaard, Olifant, Pesten, Schaap, Vooroordeel & Vos
Schrijver Byron Howard (story by), Jared Bush (screenplay by), Jared Bush (story by), Jennifer Lee (story by), Jim Reardon (story by), Josie Trinidad (story by), Phil Johnston (screenplay by), Phil Johnston (story by) & Rich Moore (story by)
Kosten $150,000,000
Opbrengst $1,023,784,195
Lengte 108 min
Filmpagina Zootopia Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Zootopia beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films